Melanie

De kapitein van het schip

“Bij ons op het schip zorg ik ervoor dat de cliënten een veilige en harmonieuze dag hebben en zie ik ze graag weer met een glimlach aan wal gaan. Ik werk graag met mensen en ben erg zorgzaam ingesteld. Voor de client, maar ook voor mijn collega’s. Ik ben degene die vaak overal aan denkt, zodat het schip de juiste koers vaart. In mijn vrije tijd ben ik (als het goed weer is) te vinden in mijn tuin met een goed boek of samen met vrienden bij een lekker restaurantje. Mijn grootste ambitie is om een boek te schrijven over mijn eigen ontwikkelde methode.”

Len

De ezelboer

“Ik ben graag buiten en ik geniet ervan om samen met de cliënt de dieren te verzorgen. Een goede borstelbeurt voor de ezels, de haren moeten natuurlijk wel goed zitten, een zoekspelletje met de hond of een gezellige wandeling. Het is mooi om te zien wat dieren losmaken bij mensen met een beperking, dat is eigenlijk in woorden niet te omschrijven. Naast het werk met de dieren help ik ook mee met de dagbesteding, het ophalen en wegbrengen van de cliënten en spring ik af en toe bij. Leuk weetje: naast ezelboer ben ik ook fruitboer. Ik heb namelijk een bedrijf Vitaal Express waarbij we fruit op het werk leveren. In mijn vrije tijd ga ik graag naar een auto event of geniet ik buiten in het zonnetje van een lekker speciaal biertje.”

Diana

Crea Bea

Ik ben de oudste en zorg voor de jongsten bij Special Family Care. Ik daag ze graag uit om hun talenten te ontdekken. Want talenten hebben we allemaal en dat maakt ons uniek! De ontdekkingsreis loopt de ene keer door het bos , de andere keer op het strand of in een spelletje bij de Appel. In mijn vrije tijd ben ik vrijwilliger bij een stichting die activiteiten organiseert voor mensen met een beperking. Heb je me al een beetje door? Omgang met mooie, pure mensen, jong of oud, waar ik veel van leer, verrijkt mijn leven. Wat ik ook graag doe? Spelletjes doen met mijn Kees-vrienden en naar de bioscoop met de Ladies . De liefde van mijn leven heet Karl en samen vormen wij het thuisfront voor onze kinderen Brenda en Chris.

Irene

De voetbalSTER

Ik hou ervan om lekker te sporten, het liefst buiten. Ik voetbal bij FC ’s-Gravenzande en geef hier ook training aan het G-team. Dit is een voetbalteam voor mensen met een beperking. Ik vind het ook erg leuk om met de cliënten te bewegen, zoals wandelen, zwemmen of even naar het voetbalveld gaan. Beweging is natuurlijk goed voor ons allemaal. Ik ben dit schooljaar aan het afstuderen hier, ook werk ik als invalkracht bij de organisatie. Het werken met de doelgroep vind ik erg leuk, omdat het voor mij erg dankbaar werk is en ik er veel energie van krijg. Ik vind het vooral een uitdaging om op zoek te gaan naar de mogelijkheden van de cliënt. Om te ontspannen vind ik het ook nog leuk om gitaar te spelen en met vriendinnen af te spreken..

Huub

De vriendelijke lobbes

Als er mensen op bezoek komen begroet ik ze vriendelijk en hoop ik altijd dat ik een aai over mijn bol krijg. Met de clienten doe ik graag een zoekspelletje of maken we samen een lekkere wandeling door de natuur. In mijn vrije tijd slaap ik de hele dag en doe ik het liefst zo min mogelijk.

baco

De acrobaat

Eerst heb ik gesolliciteerd bij het circus, maar daar werd ik niet aangenomen. Gelukkig ben ik bij Special Family Care terecht gekomen, want hier heb ik mijn roeping om met mensen te werken gevonden. De clienten kunnen bij mij lekker ontspannen, knuffelen en mijn haren borstelen. In mijn vrije tijd speel ik graag met mijn bal of mijn graafmachine, verder ben ik het liefst op een groen grasveldje lekker culinair aan het genieten.

Luna

De sloddervos

Eigenlijk ben ik een ezel, maar ze noemen me allemaal een sloddervos.. Het zal vast te maken hebben met dat ik altijd ga rollen als ik net geborsteld ben. Heerlijk vind ik dat altijd! Ik hou ervan om lekker te wandelen en na afloop worteltjes te krijgen, een wilgentak of een lekker snoepje. In mijn vrije tijd speel ik graag met mijn vriend Baco of lig ik te zonnen.

Suzie

De jager

Als kitten was ik achtergelaten door mijn moeder, maar gelukkig vond Melanie mij en heb ik een belangrijke taak gekregen binnen het bedrijf. Ik hou namelijk de omgeving vrij van ongewenste dieren. Ik voel mij op mijn gemak als ik gezellig naast de cliënten zit. Soms laat ik mij lekker verwennen met snoepjes en kattenmelk. In mijn vrije tijd ben ik vaak op pad en anders lig ik samen met mijn kameraad Huub te chillen in zijn mand.

JIJ

Medewerker, stagiair(e) of vrijwilliger

Wil jij hier ook tussen staan als medewerker, stagiair(e) of vrijwilliger? Stuur dan een mailtje naar info@specialfamilycare.nl

Wij staan voor je klaar.

Contact

Adres
Maasdijk 18, Maasdijk

Email
info@specialfamilycare.nl

Telefoon
06 – 13088770