In April openen wij onze nieuwe locatie in Naaldwijk!

De begeleiding van Special Family Care is veilig en persoonlijk. De begeleiders hebben veel ervaring met de doelgroep en bieden structuur en ondersteunen bij de prikkelverwerking. Special Family Care wil de overgangsmomenten zo veel mogelijk beperken, daarom maken zij geen gebruik van taxibusjes maar bieden zij hun eigen haal/breng service.

De begeleiding van Special Family Care kan je omschrijven als een verlengstuk van de ouders. Doordat ouders gebruik kunnen maken van de expertise en zorg van Special Family Care, kunnen de kinderen langer thuis blijven wonen. Dit resulteert natuurlijk naast een goede gezinsbalans ook op de lange termijn in lagere zorgkosten.

Donateurs gezocht!

We zijn super enthousiast over onze plannen voor een speciale snoezelruimte in onze nieuwe zorg locatie. Deze ontspannende, zintuiglijke ervaring met een bos-thema gaat onze cliënten enorm helpen. Om dit te realiseren, hebben wij steun nodig! Doe een donatie en kom het resultaat zien op onze open dag!

Klik hier voor meer informatie via Go Fund Me

2016

Start Logeerhuis Special Family Care in Monster

Melanie en Len zijn gestart met het Logeerhuis Special Family Care destijds vanuit hun woonhuis in Monster. Een plek waar kinderen met een verstandelijke beperking een nachtje of een weekend kunnen verblijven, kunnen spelen met andere kinderen en werken aan hun vaardigheden.

2018

Uitbreiding met arbeidsmatige dagbesteding

De activiteiten van Special Family Care werden uitgebreid met begeleiding voor kinderen na schooltijd en een arbeidsmatige dagbesteding voor (jong)volwassenen.

2021

Verhuizing naar nieuwe locaties

De woning in Monster werd al vrij snel te klein, dus pakten zij hun koffers om naar Maasdijk te verhuizen. Vanuit Maasdijk kregen zij de beschikking over 2 locaties. Locatie de Appel (in het pand van Vitaal Express) aan de Lange Kruisweg en Locatie De Dijk aan de Maasdijk.

2023

Plannen voor nieuwe tweede locatie

Wegens de groei van onze organisatie zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe geschikte plek waar wij onze begeleiding kunnen bieden! We hebben een pand gevonden centraal gelegen in Naaldwijk, het hart van het Westland. Hier verwachten wij april 2024 naartoe te kunnen verhuizen.

Klik om te vergroten

2024

Start tweede locatie

Wij kunnen weer nieuwe cliënten een fijne tijd bieden😊

Wil jij meer weten over onze plannen en/of kan je ons ergens wellicht mee helpen?
Neem dan contact op met len@specialfamilycare.nl

Mede dankzij onderstaande sponsoren kunnen wij de nieuwe locatie
realiseren en weer nieuwe ouders en hun kinderen helpen.

Wij staan voor je klaar.

Contact

Adres
Maasdijk 18, Maasdijk

Email
info@specialfamilycare.nl

Telefoon
06 – 13088770